Garmin Asus Nuvifone M10

29.500 RSD


Garmin nuvifone "pametni" telefoni kombinuju najbolje iz dva sveta: vrhunske performanse Garmin navigacionih rešenja i odličnu hardversku i softversku platformu telefona baziranih na Windows mobile platformi.

Integracija navigacije i telefona je otišla korak dalje od jednostavnog dodavanja aplikacije. Garmin navigacioni softver je integrisan u sve delove sistema, i olakšava korišćenje, pretraživanje i navigaciju do odredišta bilo da je u pitanju kontakt iz adresara, POI lokacija ili rezultat pretrage na web-u. Napredna funkcionalnost postignuta je visokim stepenom razvoja LBS – Location based servisa – seta usluga koje informaciju o poziciji stavljaju u funkciju organizacije i komunikacije.

U uređaju su unapred instalirani svi potrebni alati i aplikacije: Facebook™, YouTube™, Windows Marketplace for Mobile, Microsoft® Office, Picasa™ photo upload**, PDF viewer, MSN® Money, a na raspolaganju vam je i velika količina samostalnih aplikacija razvijenih za Windows mobile platformu. Pristup spoljnim resursima raspoloživ je preko ugrađenih Bluetooth, Wi-fi, USB i HSDP/EDGE modula.

U paketu se dobija sve što je potrebno od opreme: nosač za kola, 12V punjač, AC adapter. U 4GB interne memorije se nalaze učitane karte kompletne Evrope i SCG Route.
nuvifone M10 je moderno dizajniran smartphone uređaj opremljen 600MHz Qualcomm procesorom i AGPS prijemnikom. Ekran je dijagonale 3.5" WVGA. 1500 mAh baterija daje autonomiju do 8h razgovora, tj. 25 dana Std-by. Interna memorija obuhvata 512MB RAM + 512MB ROM + 4GM eMMC Flash i miroSD slot za kartice. Kamera se nalazi sa zadnje strane i ima senzor od 5MPix. Instaliran je windows mobile 6.5.3 Pro.

Komplet sadrzi


- Nuvifone M10 uređaj
- Li-Ion baterija
- AC adapter (220V)
- USB kabl
- Vakuum nosač za kola
- 12V adapter
- Slušalice sa mikrofonom (headset)
- Uputstva


  • Sifra: 0309
  • Proizvodjac: Garmin


Vasa IP Adresa je: 3.235.101.141
Copyright © 2020 GPS Centar. Powered by LUMI Group d.o.o.