Garmin eTrex 30

32.500 RSD

eTrex serija postaje bolja zadržavajući svoje osnovne funkcionalnosti. Robusnost konstrukcije , pristupačnost i dugo trajanje baterije su samo neke od osobina po kojima je eTrex poznat kao najpouzdaniji GPS uređaj.

Prijemnikom visoke osetljivosti locira vašu poziciju brzo i precizno i zadržava prijem u otežanim uslovima. Prednost je jasna, bilo da ste u gustim šumama, dubokim kanjonima ili u blizini visokih građevina, možete računati da će vam eTrex pomoći da nađete potrebni put. Ali stvari postaju još bolje: od 2012. godine u operativnu upotrebu ulazi GLONASS - sistem globalnog pozicioniranja Ruske federacije. eTrex serija je prva komercijalna serija uređaja koja podržava GPS + GLONASS prijem ubrzavajući hvatanje pozicije i u najtežim uslovima zahvaljujući dodatnim satelitima GLONASS sistema!

Zahvaljujući proširenom 2,2 inčnom ekranu čitljivom na suncu sa 65k boja na eTrex 20 i eTrex 30 uređajima možete koristiti široku lepezu karata - od GARMIN TOPO karte, BlueChart g2 ® pomorske karte do City Navigator® karte za turn-by-turn navođenje. Etrex 20 podržava BirdsEye™ Satelitske slike (pretplata je potrebna) pomoću kojih možete preuzeti satelitske snimke i koristiti ih kao kartografsku podlogu.

eTrex 30 je opremljen novim stabilisanim troosnim kompasom koji očitava kurs i smer u svakom položaju uređaja. Barometarski visinomer pravilno očitava nadmorsku visinu merenjem atmosferskog pritiska i, na osnovu toga prikazuje visinske profile pređenog puta. Praćenje trenda atmosferskog pritiska može vam pomoći i tokom promenljivih vremenskih uslova

Sa nizom kompatibilnih držača vaš eTrex 30 možete postaviti na motocikl, bicikl, čamac, brod. U tim slučajevima može se koristiti funkcija kreiranja ruta za navigaciju u različitim primenama.

Učitavanjem BaseCamp™ (www.garmin.com/basecamp) besplatnog programa, možete planirati i analizirati svoje putovanje, rute, tragove i tačke, prenositi ih sa eTrex uređaja na računar. Uz BaseCamp možete koristiti svoje TOPO karte učitane sa microSD kartice. Dovoljno je samo staviti karticu ili spojiti uređaj s računarom i možete početi željeno planiranje uz 3D prikaz na računaru. Sa funkcijom za iscrtavanje traga korisnici mogu iscrtati neprekinuti trag i dobiti brzo visinski profil kako bi videli koliko je težak uspon ili zahtevna geocache pustolovina.

Dve AA (1.5V) baterije daju autonomiju do 25 sati rada


  • Sifra: 0432
  • Proizvodjac: Garmin


Vasa IP Adresa je: 34.200.218.187
Copyright © 2020 GPS Centar. Powered by LUMI Group d.o.o.