Garmin GPSMAP 62 ST

55.000 RSD

Redizajnirana referentna serija Garmin ručnih GPS uređaja u prepoznatljivom kućištu sa velikom Quad-Helix antenom, pored poboljšanih performansi donosi i niz softverskih unapređenja i novih opcija.

Pored bazne karata sveta sa senčenim reljefom GPSMAP 62st u internoj memoriji sadrži i topografsku kartu Evrope sa izohipsama 1:100.000. Takođe je opremljen i novim stabilisanim troosnim kompas očitava kurs i smer u svakom položaju uređaja. Barometarski visinomer pravilno očitava nadmorsku visinu i prikazuje visinske profile pređenog puta. Na raspolaganju je i jednostavan transfer podataka između uređaja preko ugrađenog ANT+ modula.

Nova GPSMAP 62 serija podržava i učitavanje "Custom Maps" rasterskih karti u standardnom .kmz formatu, uz korišćenje Google Earth programa. Na raspolaganju je i Garmin BridsEye program korišćenja satelitskih snimaka visoke rezolucije kao podloge u uređaju uz godišnju pretplatu. Uz Hi-speed USB port, i 500MB slobodne interne memorije ove opcije pomeraju granice u korišćenju kartografije na ručnim GPS uređajima. Pored interne memorije, na raspolaganju je i microSD slot za memorijske kartice. Opremljeni su i standardnim RS-232 portom za DGPS korekciju ili NMEA komunikaciju sa drugim uređajima.

Vodootpornost i robusnost su standardi koji se kod Garmin uređaja podrazumevaju. Dve AA (1.5V) baterije daju autonomiju do 20 sati rada.


  • Sifra: 0338
  • Proizvodjac: Garmin


Vasa IP Adresa je: 34.200.218.187
Copyright © 2020 GPS Centar. Powered by LUMI Group d.o.o.