Garmin Nuvi 2460 LT

30.000 RSD

Garmin Nüvi 2460 LT serija poseduje opciju kalkulaciju rute s više odredišta za dnevno planiranje aktivnosti, pregledanje rute i inovativnu nüRoute tehnologiju. Ovi uređaji osim što automatski pamte vaša najčešća i omiljena odredišta koriste i myTrends™ funkciju za predviđanje odredišta bez aktivacije rute, prikazujući vreme dolaska i najbolju rutu. Tu je i ecoRoute funkcija za praćenje parametara vožnje i potrošnje goriva, kao i opcioni EcoRoute HD adapter koji sa OBDII porta vašeg vozila preuzima detaljne podatke o radu motora.

Sa širokim 5 inčnim ekranom osetljivim na dodir i funkcijama kao što su pamćenje parking pozicije, unapređeni pešački način rada, ugrađeni putni komplet, kao i mogućnost učitavanja cityXplorer™ vodiča za naprednu navigaciju za pešake. cityXplorer™ je dostupan u većini glavnih gradova Evrope, a omogućuje navigaciju kombinacijom pešačkih ruta i korištenja javnog prevoza.

Sa nüvi 2460 LT uređajem ćete biti sigurni prilikom odabira saobraćajne trake na petlji ili izlaza sa autoputa zbog realističnog prikaza okruženja koji je omogućen funkcijama Lane Assist i PhotoReal ™Juncton View. Približavajući se raskrsnici, uživajte u vožnji, a vaš će vam nüvi unapred dati prikaz odgovarajuće saobraćajne trake kojom trebate voziti na fotografski realističnoj slici, kako biste bili sigurni da ste na pravom putu.

nűvi 2460 LT prikazuje ograničenja brzine na putevima koja je moguće definisati i u vožnji na mestima na kojima ih nema u karti, kako bi vas uređaj upozoravao u sluačaju da vozite brže od ograničenja. Tu je i prikaz konfiguracije terena senčenjem. Opremljen je i BlueTooth modulom za "handsfree" telefoniranje preko vašeg mobilnog telefona.

nüvi 2460 isporučuje se sa učitanom CityNavigator kartom kompletne Evrope i kartom SCG Route u internoj memoriji. Opremljen je Premium TMC prijemnikom za uslove u saobraćaju na teritoriji Evrope.


  • Sifra: 0399
  • Proizvodjac: Garmin


Vasa IP Adresa je: 34.236.245.255
Copyright © 2020 GPS Centar. Powered by LUMI Group d.o.o.