MaxTab Dual WHITE - Tablet PC + Auto punjac za 1 din.

19.490 RSD

Šta čini MaxTab tako različitim od drugih Androi Tablet PC racunara

Snažna Dual Core Cortex A9 platforma
 

Dovoljno snažna za napredno korišćenje, energetski efikasna i štedljiva za svakodnevnu jednostavniju upotrebu. Sve se dogadja duplo brže - od startovanja programa, pregledanja kompleksnih web stranica  pa do igranja igrica. Energetska štedljivost i duže trajanje baterije je prisutno u svakom aspektu - puna snaga dual core cortex A9 procesora retko je iskorišćena 100%, stoga u svim ostalim srednje i manje procesorski zahtevnima aplikacijama dolazi do štednje energije. Potpuna prednost dual core procesora biće evidentna u budućim Android 4.x verzijama OSa koje su optimizovane za ovu naprednu procesorsku arhitekturu. Većina konkurentskih modela koristi prethodnu zastarelu arhitekturu Cortex A8 procesora, poredjenja radi, jedno jezgro Cortex A9 procesora na istoj frekvenciji, dosta je brze. Dva Cortex A9 jezgra u ovom dual core A9 procesoru izvršavaju programe mnogo mnogo brže čak i na manjim frekvencijama. Trenutno postoji svega par dual core Cortex A9 platformi u svetu, ali sve su mnogo skuplje nego MaxTab.

Ultra osetljiv kapacitivni Multi Touch ekran osetljiv u 5 tačaka istovremeno

Jedno od najstarijih ljudskih čula je dodir. MaxTab je optimizovan za to čulo. Lagan dodir vaših pristiju je dovoljan. Od multi touch ekrana pa do Android tipičnih tastera - "nazad, pretraga, home i opcije" zahteva samo lagani dodir. Multi-Touch funkcija je implementirana u skoro svakoj aplikaciji. Dodirnite ekran sa svih 5 prstiju istovremeno i MaxTab će detektovati svih 5 pozicija. Prednosti multi-touch kapcitivnog ekrana osetljivog istovremeno u 5 tačaka, evidentno je u igrama i  programima koji koriste vaš fidbek kroz dodir, na primer naučite ili uvežbajte sviranje gitare ili klavra na MaxTab-u. Konkurentski modeli drugih brendova u istom cenovnom rangu, koriste ekrane osetljive samo u 2 tačke, što nije dovoljno. Obzirom da sva interakcija Android Tablet PC-a ide preko ovog interfejsa - ovo je jedna od bitnijih prednosti MaxTab-a. Multi Touch ekran je ultra osetljiv za sve Android gestove kao što su skrol ekrana, zumiranje, brzo kucanje sa sve ruke itd.

GPS Pozicioniranje i navigacija*

Živimo u svetu u kome GPS navigacija ima široku primenu. Postoji mnogo programa za Android koji mogu iskoristiti interni GPS prijemnik - od "social networking" aplikacija pa do specijalizovanog GPS navigacionog softvera. Ako planirate da ponesete Tablet PC na putovanje - on Vam može koristiti i kao GPS navigator umesto Vašeg GPS PND uredjaja kao što su Garmin, TomTom, Becker itd. - nemorate više nosti dva odvojena uredjaja, jedan MaxTab je sasvim dovoljno. MaxTab može biti i Vaš prvi oficir i navigator na na Vašem brodu, čamcu ili jedrilici. Auto i Marine kompleti dodataka su dostupni - oni sadrže kvalitetan auto / marine nosač i 12/24V punjač.
Mi preporučujemo: Navigon, iGO MyWay, NDrive, Navionics, FlyToMap, GPS Essentials i Google navigation

Svet u bojama

Svet koji vidimo oko nas nije crno beli, ima puno boja. Neke od njih nam se više svidjaju a neke manje. Ista situacija je i sa našim MaxTab Android Tablet PC računarom. Nećemo Vas prisiljavati da kupite sivo-crn uredjaj ozbiljnog izgleda kao što su skoro svi ostali Tablet PC uredjaji na tržištu. Ponudićemo Vam MaxTab Tablet PC u boji koju preferirate. Možete odabrati neutralnu i univerzalnu BELU, ili možete odabrati Ferrari CRVENU za dinamičan i drugačiji izgled, ili odaberite ozbiljnu CRNU ako preferirate klacičan izgled Tablet PC uredjaja.

Izvanredno trajanje baterije

Šta troši bateriju? Osvetljenost ekrana, bluetooth, gps, wireless WiFi, Android operativni sistem i programi. Na svakom Android Tablet PC-u možete uštedeti nešto baterije podešavanjem intenziteta osvetljenosti ekrana Vašim trenutni potrebama i ambijentalnom svetlu, takodje možete isključiti bluetooth i WiFi kad ih ne  koristite. Šta preostaje? Programi i OS! Android operativni sistem je multi-tasking okruženje u kome mnogo programa i procesa radi u pozadini a da tog niste ni svesni. Dosta programa koje preuzmete sa market-a startuje se sa uključivanjem Vašeg Tablet PC-a i radi u pozadini i bez Vašeg znanja . Vrlo brzo doći ćete u situaciju da imate puno programa koji rade u pozadini a startovaćete i sami neku od aplikacija koja je procesorski zahtevna. Upravo tada Vam treba snažan procesor ako ne želite da primetite zastoje ili usporenja. Ako je procesor zauzet 55% kada ne radite ništa i 100% u nekom običnom krstarenju internetom, on tada troši dosta baterije. 99% vremena korišćenja, vi nećete iskorišćavati punu snagu the dual core Corte A9 procesora čak i sa puno aplikacija koje rade u pozadini. Ako to ukombinujete sa ultra brzom internom NAND flash memorijom ( 16.5 MB/s čitanje ), doći ćete do toga da je MaxPad vrlo energetski efikasan - obezbediće Vam sate gledanja video materijala and internet surfa. 50% duže trajanje baterije nego Apple iPad 1st gen.

Kvalitetne komponente poznatih proizvodjača

Specifikacije Vam obično ne obezbedjuju dovoljno informacija koje treba da znate pre kupovine Tablet PC aracunara.  Svaki Tablet PC ima neki tip ekrana, interne fleš memorije, baterije, WiFi i neki tip procesora. Kada pogledate u specifikacije svi oni deluju isto. Ista situacija je i sa automobilima - kada ih birate, sigurno ćete želeti da ynate više od toga da ima četri točka, benzinski motor i četvoro vrata.  Morate naravno da znate više. Morate da znate ko pravi te komponente, da li su pouzdane i da li su kvalitetne. Baš zato mi koristimo isključivo kvalitetne komponente poznatih proizvodjača unutar MaxTab-a. Procesor pravi NEC Renesas - Japanska kompanija koja je jedan od najvećih svetskih proizvodjača elektronike u svetu. Ultra brzu internu NAND fleš memoriju pravi SanDisk. Ram memorijski moduli su od Elpida-e ili Hynix-a. LED ekran je Chimei Innolux, WiFi primopredajnik i bluetooth su Broadcom-ovi a GPS modul (na modelima koji ga imaju) napravio je Holux.

 LETNJA AKCIJA: UZ KUPOVINU MAXTAB TABLET-A MOZETE KUPITI I AUTO PUNJAC ZA 1 DIN.


*GPS je dostupan samo na odredjenim modelima

**Specifikacije se mogu menjati bez prethodnih najava. Google, Garmin, TomTom, Becker, Navigon, Igo MyWay, NDrive, Apple iPad, NEC, Renesas, SanDisk, Elpida, Hynix, Chimei, Innolux, Broadcom, i Holux su imena kompanija ili njihovih brendova i njihovi logotipi su vlasništvo njihovih cenjenih vlasnika

*** MaxTab je na Google Android PC platformi i kompatibilan je sa najvecim brojem programima za Android Tablet PC


  • Sifra: 0411
  • Proizvodjac: MaxTabVasa IP Adresa je: 34.236.245.255
Copyright © 2020 GPS Centar. Powered by LUMI Group d.o.o.